Beste roeitrainers voor thuissporters in 2023

De beste roeitrainer van 2023 is de VirtuFit Row 450. Het is in Nederland de meest gekozen roeitrainer onder thuissporters en je ziet het model veel terug op zolders, in garages en sportruimtes in huis. In dit artikel leggen we uit waar je op moeten letten bij het kopen van een roeitrainer voor thuis én lichten we de beste roeitrainers uit van 2023.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je buiten kunt roeien, in een échte boot en op écht water. Maar toch is het in veel gevallen praktischer om te roeien op een goede roeitrainer of roeiapparaat.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-7-1024x579.png1. VirtuFit Row 450Bol.com
beste roeitrainers2. Focus Fitness Row 3Bol.com
tunturi roeitrainer3. Tunturi Cardio Fit R30Bol.com
virtufit ergometer4. VirtuFit Ergometer Semi-ProBol.com
concept 2 roeitrainer5. Concept2 Model DDCL.nl

De 4 soorten roeitrainers voor thuis

Fitness roeitrainers vind je in nagenoeg iedere gym en steeds vaker bij mensen thuis. Maar hoe vind je de beste roeitrainer voor thuisgebruik? Om te beginnen zijn er 4 type roeitrainers waar je uit kunt kiezen.

1. Luchtweerstand roeitrainer

Luchtweerstand roeitrainers zijn fitnessapparaten die lucht gebruiken voor weerstand. De roeibeweging wordt omgezet in een rotatie aan het vliegwiel aan de voorkant van het apparaat. Dit type roeitrainer is het meest populair voor gyms, maar wordt ook steeds vaker gekozen voor thuis. Ze worden zélfs gebruikt voor crosstraining wedstrijden.

Bij een luchtweerstand roeitrainer kun je de weerstand verhogen door sneller te roeien. Het ventilatorblad moet dan namelijk sneller draaien wat voor extra weerstand zorgt. Als je langzamer gaat, wordt de weerstand lager, als je sneller gaat, gaat de weerstand omhoog. Dit is vergelijkbaar met wat je zou ervaren in het water. De luchtweerstand roeitrainer bootst de werkelijkheid dus iets beter na in vergelijking tot magnetische roeitrainers.

Een nadeel van lucht roeitrainers is dat ze meer lawaai maken dan water- en magnetische roeitrainers.

2. Waterweerstand roeitrainer

Waterweerstand roeitrainers zijn meestal stiller dan lucht roeitrainers en geven ook een watergeluid waar veel ‘echte’ roeiers de voorkeur aan geven. Deze professionele apparaten bootsen het best de werkelijkheid na. De waterweerstand roeitrainer biedt een natuurlijke roeibeweging, alsof je echt op het water bent. Ze zijn meestal wat duurder dan lucht roeitrainers en meer bedoeld voor gevorderden.

De water roeitrainers hebben de ventilatorbladen in een waterreservoir om zo de weerstand te creëren. Je beweegt in feite een ventilatorblad door het water. Bij een water roeitrainer geldt ook dat hoe sneller je roeit, hoe hoger de weerstand.

De hoeveelheid water die je in het reservoir doet, heeft invloed op de weerstand. Meer water betekent meer weerstand.

3. Magnetische roeitrainer

Een magnetische roeitrainer maakt gebruik van een magneetrem om de weerstand te regelen. Dit betekent dat de weerstand niet afhankelijk is van hoe snel je beweegt zoals bij de lucht- en water types (hoewel er een paar modellen zijn die de magnetische rem combineren met een ventilatorblad zoals bij een lucht roeitrainer).

De meeste magnetische roeitrainers hebben een metalen vliegwiel waarop de magneetrem inwerkt. Hierdoor is er geen directe wrijving tussen de rem en het vliegwiel wat resulteert in een laag geluidsniveau. Er zal nog steeds een beetje geluid zijn, maar niet zoveel als bij een lucht roeitrainer.

De magnetische weerstand kun je instellen door te draaien aan een weerstandsknop óf elektronisch via het display. Met dit type roeiapparaat kun je het meest nauwkeurig je weerstand bepalen.

Daarnaast zijn het mooie instapmodellen voor beginners, zeker omdat ze meestal een stuk goedkoper zijn dan lucht- of water roeitrainers. Niet voor niets dat 4 van de 5 roeitrainers in ons top-5 lijstje ‘magnetische’ roeitrainers zijn. Voor thuissporters zijn deze apparaten gewoon heel geschikt.

4. Hydraulische roeitrainer

Bij een hydraulische roeitrainer beweeg je een zuiger door een buis met vloeistof. Door aan een hendel te trekken, beweegt de zuiger. Die hendel is een metalen staaf en deze is ingesteld in een vast bewegingspatroon. De hydraulische roeitrainer bootst het minst goed ‘echt’ roeien na.

Het is wél het kleinste type van alle roeitrainers dus als je weinig ruimte hebt, kan dit een goede optie zijn. Ze zijn ook vrij goedkoop. Voor mensen met een beperkt budget kan de roeitrainer met hydraulische weerstand uitkomst bieden.

Let op: een probleem met veel (maar niet alle) hydraulische roeitrainers is dat ze een vaste stoel hebben die niet verschuift. Dit betekent dat je je benen helemaal niet intensief gebruikt, alleen je bovenlichaam. Dit is heel anders dan bij elke andere roeitrainer omdat bij andere modellen het beengebruik erg belangrijk is.

Top-5 beste roeitrainers voor thuis van 2023

Wil je graag thuis aan de slag met fitness op een roeitrainer? Hieronder hebben we de 5 beste roeitrainers van 2023 op een rij gezet. Met het overzicht kun je goed vergelijken en een roeitrainer kiezen die aansluit bij jouw behoefte.

De verschillende roeitrainers zijn door onze experts getest aan de hand van diverse criteria. Deze modellen kwamen overall het best uit de test en zijn daarmee de beste keus voor de gemiddelde thuissporter. Wij verkopen de roeitrainers zelf niet. Dit artikel is puur bedoeld om thuissporters te helpen aan het beste product.


1. VirtuFit Row 450 – Beste roeitrainer 2023

beste roeiapparaat 2022

→ Meer foto’s

De VirtuFit Row 450 maakt, met een “silent magnetic” weerstandssysteem, nauwelijks geluid als je schakelt tussen verschillende weerstanden. Daarnaast voelt de beweging van de sitting over de rails heel soepel en stevig. De rails zijn lang waardoor je een effectieve roeislag kan maken, ook als je een lang lichaam hebt. De beste roeitrainer is voorzien van een “Space Saver” systeem waarmee de roeitrainer na gebruik eenvoudig op te bergen is.

VirtuFit is op dit moment het meest toonaangevend merk in fitnessapparatuur van Nederland. De fitnessapparaten zijn vervaardigd uit topmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan design, gebruikersgemak en uitgebreide functionaliteiten. De VirtuFit Row 450 kwam als nummer 1 uit onze test en is de beste magnetische roeitrainer van 2023.

Bekijk reviews en prijs


2. Focus Fitness Row 3 – Beste alternatief

beste roeitrainers

 Meer foto’s

De op een na beste roeitrainer in het rijtje is de Focus Fitness Row 3. Het is een van de beste magnetische roeitrainers voor privégebruik in Nederland. De Focus Fitness Row is geruisloos, stabiel en ideaal voor thuis. De roeitrainer wordt elektronisch aangestuurd, waardoor je de weerstand gemakkelijk kunt aanpassen tijdens je training. De Focus Fitness Row 3 is toegankelijker geprijsd en een mooi instapmodel voor beginners. Een goed alternatief dus voor de VirtuFit Row 450.

Bekijk reviews en prijs


3. Tunturi Cardio Fit R30 – Goede prijs-kwaliteitverhouding

tunturi roeitrainer

 Meer foto’s

De Tunturi Cardio Fit R30 hoort qua prijs-kwaliteit verhouding bij de beste magnetische roeitrainers voor thuis. De roeimachine is ook een mooi alternatief voor de VirtuFit Row 450. Het is een zeer gebruiksvriendelijke roeitrainer en het heeft een eenvoudige monitor die op batterijen werkt. Op deze stabiele roeitrainer kun je tijdens de hele training jouw calorieën, slagen per minuut en het totaal aantal slagen van alle workouts bekijken. Zo weet je precies welk effect jouw trainingen hebben.

Bekijk reviews en prijs


4. VirtuFit Ergometer Semi-Pro – Beste ergometer roeitrainer

virtufit ergometer

 Meer foto’s

Met de VirtuFit Ergometer roeitrainer haal je 16 weerstandsniveaus en 34 trainingsprogramma’s in huis. Omdat de magnetische roeitrainer ook een ergometer is, train je op wattage. Hiermee wordt het makkelijker om je persoonlijke doelen te realiseren doordat je precies kunt instellen welk vermogen je wilt leveren. Mede hierdoor is deze roeitrainer wat duurder dan de VirtuFit Row 450. Op het mooie display van de ergometer roeitrainer krijg je inzicht in calorieverbruik, snelheid, tijd, afstand, wattage en je aantal roeislagen.

Bekijk reviews en prijs

VirtuFit roeitrainers vergelijken? Bekijk dan alle roeitrainers van VirtuFit.


5. Concept2 Model D – Beste roeitrainer voor gevorderden (smart)

concept 2 roeitrainer

 Meer foto’s

De Concept2 Model D is de best verkochte roeitrainer ter wereld. De professionele roeitrainer zie je veel terug in gyms in Nederland en is populair onder gevorderde sporters. De luchtweerstand roeitrainer is wat duurder dan andere modellen in dit lijstje, maar dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Doordat het een zwaar en robuust apparaat is, is de interactieve roeitrainer geschikt voor zeer intensief gebruik. Het model wordt erkend als dé aanbeveling in de indoor roeisport door onder andere de roeiers van het Franse team.

Bekijk reviews en prijs


Waar je op moet letten bij het kopen van een roeitrainer

Een goede roeitrainer is best een investering. Niet alleen qua kosten, maar het neemt ook ruimte in beslag in huis. Het is dus belangrijk om er een te kiezen die naadloos aansluit bij jouw behoeften. Hieronder zijn een aantal vragen opgesomd die je mee wilt nemen voordat je overgaat tot aankoop.

Hoe groot mag de roeitrainer zijn?

Water roeitrainers zijn vaak wat groter dan andere roeitrainers. Check dus goed het formaat bij de specificaties op de productpagina en kies een model dat past in de ruimte waar je gaat trainen. Magnetische roeitrainers zijn meestal nét wat toegankelijker voor kleine ruimtes dan water- of lucht roeitrainers.

Wil je de roeitrainer kunnen opbergen?

Zo ja, check dan even of je het apparaat in kunt klappen. Bij de meeste roeitrainers is dit het geval. Ook zitten er bij de meeste roeitrainers wieltjes onder waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen. Wel zo fijn als je het apparaat na een workout weer wilt opbergen in huis.

Hoeveel geluid mag het apparaat maken?

Als je voor een bijna geluidloze roeitrainer wilt gaan, kies dan eerder voor een water- of magnetische roeitrainer dan een lucht roeitrainer. Hierbij zijn magnetische roeitrainers een goede keus voor beginners.

Moet het apparaat het gevoel van ‘echt’ roeien nabootsen?

Een waterweerstand roeitrainer geeft je het meest het gevoel alsof je op het water ligt. Echter zijn deze roeitrainers meestal een stuk duurder, terwijl een luchtweerstand roeitrainer de werkelijkheid ook goed nabootst.

Hoe nauwkeurig wil je op weerstand trainen?

Bij een magnetische weerstand roeitrainer heb je hier de meeste controle over. Op de VirtuFit ergometer kun je zelfs trainen op wattage. Echter bieden lucht- en waterweerstand roeitrainers ook genoeg mogelijkheden om de intensiteit aan te passen.

Welk belastbaar gewicht heb je nodig?

Bij sommige roeitrainers gaat het maximaal belastbare gewicht tot 120 kg. Ben je zwaarder dan dat gewicht, kies dan een roeitrainer met een hoger belastbaar gewicht. Vaak zijn roeitrainers met een hoog belastbaar gewicht ook wat zwaarder, wat zorgt voor meer stabiliteit.

Welke inzichten wil je krijgen tijdens het roeien?

De informatie die je krijgt op roeitrainers verschilt. Het ene apparaat heeft een betere elektronische trainingscomputer dan de ander. Een goede roeitrainer geeft je sowieso inzicht in tijd, afstand, snelheid en calorieën. Daarnaast kun je verschillende roeitrainers, zoals de Concept2, ook koppelen aan trainings-apps waardoor je nog meer mogelijkheden hebt.

Wil je trainen met trainingsprogramma’s?

Je kunt op de meeste roeitrainers een scala aan trainingsprogramma’s kiezen óf er zelf een instellen. Vind je dit belangrijk? Check dan even bij de technische informatie op de productpagina van de webshop wat je opties zijn.

Interactieve roeitrainer in opkomst

In de fietswereld is het al heel gebruikelijk: interactief en smart trainen vanuit huis. Met name de Zwift app is heel populair onder fietsers. Maar ook de interactieve roeitrainer is in opkomst.

Met een interactieve roeitrainer kun je jouw apparaat koppelen aan een trainingsapplicatie (app). Door dit te doen, vergroot je niet alleen je trainingsmogelijkheden, maar krijg je ook nóg meer inzicht in je trainingen. Eigenlijk maak je dus van je smartphone een trainingscomputer. 

Ergdata is de eigen app van Concept2 waarmee je trainingen kunt bijhouden. Het synchroniseert automatisch met je Concept2 logboek én het logboek synchroniseert nu ook met Strava en Training Peaks.

Hetzelfde geldt voor de LiveRowing app, die je gemakkelijk kunt connecten met je Concept2 roeitrainer. Wil je de strijd aangaan tegen andere roeiers en een competitie element toevoegen aan je trainingen? Bekijk dan zeker deze app.

De allernieuwste apps kun je zelfs koppelen aan je TV of tablet, zodat je kunt roeien op virtueel water en door virtueel landschap. Dit is te vergelijken met Zwift in de fietswereld, alleen dan voor roeien. De EXR app is hier een mooi voorbeeld van.

Ook de EXR app kun je koppelen aan de de Concept2 roeitrainer. De app zou zomaar eens een game changer kunnen worden in de indoor roeiwereld.

Voordelen van roeien op een roeitrainer

Wist je dat je met een goede workout op een roeitrainer meer dan 85% van de spieren in je lichaam gebruikt? Reden genoeg om wat vaker bezig te zijn met deze full-body workout. Lees hieronder de belangrijkste voordelen van roeien.

1. Je traint spieren in je hele lichaam

Met een roeiapparaat train je dezelfde spieren als tijdens ‘echt’ roeien. De trekkende beweging zorgt ervoor dat je bijna al je spieren traint. Welke spieren dat precies zijn? Denk bijvoorbeeld aan deze spieren:

Beenspieren. Het eerste gedeelte van de beweging komt voornamelijk uit jouw benen. Je zult daarom voornamelijk jouw bovenbenen gebruiken, maar ook jouw kuiten en hamstrings komen aan de beurt. 

Buikspieren. Je buikspieren gebruik je om je lichaam naar achteren te bewegen en je lichaam goed rechtop te houden. Je krijgt er een sterke core van.

Rugspieren. Als je je lichaam naar achter beweegt gebruik je het onderste deel van jouw rug, terwijl je juist het bovenste gedeelte gebruikt als je de hendel naar je toe trekt. 

Armspieren. Als je de hendel naar je toe trekt gebruik je uiteraard ook je armspieren. Vooral de biceps en schouders moeten flink aan het werk.

2. Roeien maakt je spieren warm voor een workout

Roeien op een goede roeitrainer kan een fijne manier zijn om jezelf op te warmen, vooral als je daarna je bovenlichaam wilt trainen. Je zorgt ervoor dat het bloed in je bovenlichaam gaat stromen en je spieren loskomen, zodat oefeningen als pull-ups of push-ups daarna makkelijker gaan. 

3. Je kunt je uithoudingsvermogen vergroten (én afvallen)

Een roeitrainer valt officieel in de categorie cardio fitnessapparaten, net als een crosstrainer, loopband of hometrainer. Roeien op een roeimachine is een geweldige manier om spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verbranden. Daarnaast versterk je jouw cardiovasculaire systeem en werk je dus óók aan je conditie.

Afvallen met cardio-training op een roeitrainer

Ja, een roeitrainer is geschikt voor afvallen. Ondanks dat afvallen grotendeels over voeding gaat, kun je met een roeitrainer ervoor zorgen dat je sneller én meer calorieën verbrand op een dag. Je kunt kiezen voor intervaltrainingen of duurtrainingen, beide type trainingen gaan je helpen met gewicht verliezen. Al zul je tijdens een duurtraining meestal nét wat meer calorieën verbranden.

4. Blessures loop je niet snel op

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de loopband krijgen je gewrichten het tijdens roeien niet zo zwaar te verduren. Met de juiste roeitechniek is de kans op blessures zeer klein. Daarom kun je ook prima roeien als je het bijvoorbeeld rustig aan wilt doen, als je al wat ouder bent of als je net een blessure hebt gehad. 

1. VirtuFit Row 450 – Beste roeimachine

roeimachine

→ Bekijk reviews en prijs

De roeimachine heeft ook een aantal nadelen

Een van de meest voorkomende nadelen van het gebruik van een roeimachine is de belasting van de gewrichten als gevolg van de houding die tijdens de training wordt aangenomen. Omdat je je armen naar voren moet strekken tegen de weerstand in en achterover moet leunen, oefent dit veel druk uit op je polsen en ellebogen, vooral als je niet gewend bent aan de oefening.

Daarnaast kan roeien op een roeimachine wat eentonig worden in vergelijking tot roeien op het water. In plaats van dat je door de natuur vaart in de buitenlucht, doe je iedere slag op dezelfde positie met hetzelfde uitzicht. Gelukkig gaan interactieve trainings-apps zoals EXR hier verandering in brengen.

Een topklasse roeitrainer vind je vast ook interessant: topklasse roeitrainers

Roeien… de meest gemaakte fouten bij beginners

Roeien is niet moeilijk, maar je moet wel de juiste houding aannemen om het maximale uit de beweging te halen. Als je een roeitrainer gaat gebruiken, is het belangrijk om je rug niet te overstrekken, maar ook dat je niet als een zoutzak op de roeitrainer gaat zitten.

Zorg er daarom voor dat je een rechte rug houdt en dat je jezelf telkens krachtig wegduwt met je benen (dus niet je armen of rug). De beweging begint echt vanuit je benen met een explosieve strekking. Veel beginnende roeiers trekken teveel met hun armen. Dit hou je prima een aantal slagen vol, maar als je lange afstanden gaat roeien, dan ontstaat er snel verzuring.

Het is dus echt de kunst om verschillende spiergroepen optimaal te laten samenwerken. Het eerste deel van de beweging wil je vooral je benen en core aan het werk zetten. Pas in de laatste fase van de beweging komt de nadruk op je armen en bovenrug. Bekijk de onderstaande video voor nog een aantal tips voor beginners.

Zo moet je het níet doen. Bekijk hieronder de 3 meest voorkomende fouten bij het roeien:

→ Bekijk ook de top-4 beste fietstrainers

Maak een trainingsschema voordat je begint

Het is slim om vooraf een trainingsschema te hebben voordat je op de roeitrainer stapt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een intervaltraining of een duurtraining, afhankelijk van het doel van je training. Door eerst je fitness doel(en) helder te hebben, weet je op welke meetvariabelen jij je moet focussen en kun jouw trainingen hierop afstemmen.

Is je doel om je conditie te verbeteren of kracht op te bouwen? Ga dan bijvoorbeeld voor een intervaltraining. Intervaltrainingen zijn net wat explosiever dan duurtrainingen en hierdoor bouw je effectiever spiermassa op. Ook toont steeds meer wetenschappelijk onderzoek aan dat intervaltrainingen heel effectief zijn voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen.

Is je doel afvallen? Dan kun je beter wat langer op de roeitrainer gaan zitten met een lagere intensiteit. Kies bijvoorbeeld voor een duurtraining in hartslagzone 2. Hartslagzone 2 wordt gezien als dé hartslagzone waarin je moet trainen om calorieën te verbranden. In deze zone raak je niet snel uitgeput en hou je een workout lang vol.

Zie hieronder een voorbeeld van een intervaltraining en een duurtraining.

Intervaltraining op de roeitrainer

  • Begin met een warming-up van 5 minuten door te roeien in een rustig tempo.
  • Roei vervolgens 1 minuut op hoog tempo en 1 minuut op een rustig tempo. 
  • Herhaal dit een aantal minuten (bijvoorbeeld 20).
  • Eindig je workout door weer 5 minuten te roeien in een rustig tempo. 

Duurtraining op de roeitrainer

  • Begin met een warming-up van 5 minuten door te roeien in een rustig tempo.
  • Kies vervolgens een tempo dat je goed vol kunt houden, maar wat niet te gemakkelijk is. Houdt dit 40 minuten vol.
  • Eindig je workout met een cooling-down in een rustig tempo.

Als je een compleet trainingsschema zoekt, dan doe je er goed aan om een fitness coach in te schakelen. Een goede coach maakt een schema voor je dat compleet is afgestemd op je huidige situatie en je doel.

Beste roeitrainer consumentenbond

De consumentenbond test ook veel fitnessapparatuur, maar helaas geen roeitrainers. Het is een van de redenen dat dit artikel is geboren. We merkten dat er vraag was naar onafhankelijk advies over roeitrainers.

Kieskeurig heeft wel diverse roeitrainers getest. Volgens hun review was de Virtufit Row 450 ook de beste inklapbare roeitrainer van 2023. De roeitrainer is gewoon scherp geprijsd en biedt toch goede kwaliteit.

#1 roeitrainer Kieskeurig.nl

Roeitrainer in crosstraining

Roeitrainers vind je terug in alle CrossFit® boxen in Nederland. Het is, samen met de assault bike, een van de eerste cardio-apparaten die crosstraining coaches toevoegen aan hun gym. De roeibeweging is heel functioneel voor je lichaam. Dit sluit mooi aan bij de visie van crosstraining als fitness regime.

Het onderdeel roeien wordt in crosstraining toegevoegd aan tal van workouts. Zo zie je het regelmatig terug in korte explosieve workouts, maar ook in lange workouts die je goed moet doseren. Vaak wordt het onderdeel roeien onderschat omdat het in het begin relatief gemakkelijk aanvoelt.

Echter zul je al vrij snel merken dat het zwaarder wordt, met name voor je benen en armen. Je zult je energie goed moeten verdelen over de hele workout, anders heb je er aan het eind geen plezier meer in. Iedere crosstraining atleet weet hoe funest het kan zijn als je in het begin van de workouts al je kruit verschiet.

Roeien op crosstraining wedstrijden

Roeien op een roeitrainer zie je ook regelmatig terug in crosstraining wedstrijden, zelfs op de CrossFit Games®. Een paar jaar geleden moesten de beste atleten ter wereld een hele marathon roeien op een roeitrainer (42,195 km). En dat te bedenken dat dit een van de eerste workouts was van het hele event.

De professionele roeitrainer die je het meest terugziet op wedstrijden en in CrossFit® boxen is met uitstek de Concept2 Model D. Het is de beste high-end roeitrainer voor crosstraining.

Goedkope roeitrainer kopen bij Decathlon

Heb je een beperkt budget en wil je toch een goede roeitrainer kopen voor thuis? Bij Decathlon heb je een groot aanbod aan goedkope roeitrainers, maar ook vind je daar de beste roeitrainers. Decathlon heeft dus een breed assortiment en heeft zeker niet alleen maar goedkope roeitrainers.

Het is een misvatting dat een roeitrainer duur is en dat je altijd naar de sportschool moet om te kunnen roeien. Bij Decathlon heb je al een inklapbare roeitrainer voor thuis vanaf €169. Daarnaast zijn er altijd wel een aantal roeitrainers in de aanbieding bij Decathlon.

Wat ons betreft dus absoluut de moeite waard om de Decathlon collectie te bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Je krijgt een goed beeld van zowel de onderkant van de markt als de beste roeimachine.

 Roeitrainer collectie Decathlon – Vanaf €169,-

Laat een Reactie achter

  1. Patrick

    Hoe werkt switchen tussen weerstanden bij de VirtuFit Row 450?

    1. Joris

      Dankjewel voor je vraag Patrick. De weerstand verander je eenvoudig met de draaiknop op het apparaat. Kan niet mis.

  2. Brugt

    Hardstikke mooi allemaal. Heb een roeitrainer waarvan de wieltjes van de zitting kappot zijn gegaan. Heb het hele internet afgezocht naar nieuwe, nergens te vinden. Schijnt een wereldwijd probleem te zijn. Ga er nu maar kogellagers in zetten. Zal wel een pokkeherrie geven

    1. Joris

      Vervelend om te horen. Grote kans dat dit onder de garantie valt. Ik zou zeker even contact opnemen met het merk of de shop waar je de roeitrainer gekocht hebt.