De 5 beste CrossFit boeken

Ondanks dat CrossFit nog niet zo lang bestaat, zijn er al diverse goede boeken gepubliceerd. Als je op zoek bent naar CrossFit inspiratie of als je je verder wilt verdiepen in de sport, bekijk dan de onderstaande CrossFit boeken. Op basis van reviews hebben wij een mooi top-5 lijstje samengesteld.


1. Chasing Excellence

Ben Bergeron | 2017
CrossFit coach Ben Bergeron heeft bijgedragen aan het bouwen van ’s werelds sterkste atleten. Hij gelooft dat winnen een resultaat is, geen doel. Dat karakter is wat een echte kampioen maakt, niet talent. Zijn krachtige filosofie kan iedereen helpen uitblinken in alle aspecten van het leven.

Bekijk reviews en prijs


2. First

Rich Froning | 2013
Rich Froning is een viervoudig wereldkampioen in CrossFit. Het kost meer dan fysieke kracht om te concurreren en te winnen op het hoogste niveau. Het vergt ook ongelooflijk veel ‘mental power’. In zijn biografie deelt Rich trainingstips en mentale technieken die je helpen een winnaar te worden.

Bekijk reviews en prijs


3. Learning to Breathe Fire

J.C. Herz | 2014
Het boeiende verhaal over de oorsprong van CrossFit en de explosieve groei. In het boek vertelt veteraan journalist J.C. Herz over de wetenschap van maximale inspanning, waarom de moderne sportschool faalt en de psychische beloningen om volledig uitgeput op de vloer te eindigen na een workout.

Bekijk reviews en prijs


4. Inside the Box

T.J. Murphy | 2012
Journalist en marathonloper T.J. Murphy gaat all-in om de gruizige en intensieve sport van CrossFit bloot te leggen. Op 47-jarige leeftijd schreef Murphy zich in voor zijn eerste CrossFit workout. Murphy ontdekte dat er door deze fitnessrevolutie lichamen en levens worden getransformeerd.

Bekijk reviews en prijs


5. Cracking the CrossFit Open

Oliver Norris | 2017
Cracking the CrossFit Open is een complete gids voor diegenen die willen verbeteren in de sport van CrossFit. Als je serieus bent over CrossFit en mee wilt doen aan wedstrijden, lees dan dit boek en breng je training naar een hoger niveau.

Bekijk reviews en prijs

Laat een Reactie achter