Crosstraining boxen in Amsterdam

Bekijk foto's, reviews en openingstijden van crosstraining boxen in Amsterdam. Vind een box bij jou in de buurt.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  Crosstraining in Amsterdam

  Er zijn op dit moment 10+ boxen in Amsterdam. Dit maakt Amsterdam een populaire plek voor crosstraining atleten. In Amsterdam heb je grote en kleine boxen met hechte communities. Grote boxen bieden vaak ‘specialty classes’ aan zoals gymnastiek of gewichtheffen en ze hebben lessen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn er lessen te vinden voor kinderen maar ook voor 50-plussers. Sommige boxen bieden naast crosstraining ook yoga en andere type workouts aan.

  Ben je echt serieus over crosstraining en wil je meedoen aan wedstrijden? Dan is Amsterdam een ideale plek om te trainen. Bij Vondelgym lopen bijvoorbeeld de beste crosstraining atleten van Nederland rond en er hangt een gezonde competitieve sfeer. Er is altijd wel iemand waaraan jij je kan optrekken. Wij hebben het aanbod in Amsterdam op een rij gezet. Bekijk ook de top-4 crosstraining boxen in Amsterdam.

  Beginnen met crosstraining

  Veel mensen denken dat je heel fit moet zijn als je wilt starten met crosstraining. Dit is een misvatting. Crosstraining is toegankelijk voor ieder niveau. Het enige wat er wordt gevraagd is doorzettingsvermogen en daarnaast of je je ego thuis wilt laten. In een crosstraining box zul je merken dat atleten behulpzaam zijn en elkaar stimuleren om de fitste versie van jezelf te worden.

  Voor alle oefeningen is er een zogenaamde 'scaling option'. Dit betekent dat als je de oefening nog niet beheerst, dat er gewoon een andere oefening is die je kunt doen. Daarnaast lopen er coaches rond die je helpen met het verbeteren van je techniek zodat je het de volgende keer wel kan! Lees hier meer over hoe je kunt starten met crosstraining.

  Bekijk ook: