Populaire crosstraining Apps

Ben je fanatiek gestart met crosstraining? Dan gaan crosstraining Apps je helpen om beter te worden. Er zijn Apps waarmee je scores kunt loggen, waarmee je WODs kunt filmen en Apps die je instructies geven voor oefeningen. We hebben een aantal Apps op een rij gezet die sterk worden aanbevolen door atleten.

1.    Beyond The Whiteboard (BTWB)

BTWB is een geavanceerde App waar je WODs mee kan loggen, plannen en analyseren. Je kunt tevens je maaltijden en lichaamsvet bijhouden. Ook kun je je eigen workouts maken en resultaten vergelijken met andere atleten. Je bepaalt zelf met wie je je resultaten wilt delen. Wat de App uniek maakt is dat het op basis van je scores aangeeft waar je verbeterpotentieel zit. Je krijgt dus inzicht in aan welke oefeningen je moet gaan werken. De App kost $7,99 per maand en is te downloaden voor iPhone en Android.

Link naar App: Beyond the whiteboard

2.    SugarWOD

SugarWOD is een tegenhanger van BTWB alleen dan minder geavanceerd. Voordeel is wel dat de App gratis en gemakkelijker is. Je kunt je dagelijks workouts loggen en resultaten vergelijken met andere atleten van je crosstraining box. Je kunt op elkaars workouts reageren met comments en fist bumps. De App geeft je door middel van grafieken en tabellen inzicht in je progressie. De App is te downloaden voor iPhone en Andriod.

Link naar App: SugarWOD

3.    ROMWOD

ROMWOD is een App die je helpt om je mobiliteit te verbeteren. Het is een betaalde App die je dagelijks een mobility workout aanbiedt. De workouts zijn gebaseerd op Yin houdingen. Je kunt zelf een programma kiezen dat aansluit op je doelen. Betere mobiliteit gaat niet alleen je crosstraining prestaties verbeteren maar ook het herstel na workouts. Het is dus een goede aanvulling naast je crosstraining workouts.

Link naar App: ROMWOD

4.    WODproof

Met WODproof kun je eenvoudig je eigen workouts filmen. Dit gaat je helpen om je bewegingen te analyseren en jezelf te verbeteren. Ook kun je video’s van andere atleten bekijken en je eigen video’s delen. Andere atleten kunnen dan reageren op jouw video’s. Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, dien je vaak een qualifier workout te filmen. WODproof is hier ideaal voor.

Link naar App: WODproof

Tip: Bekijk hier reviews en prijzen van de best verkochte crosstraining handschoenen >>

Top-3 crosstraining handschoenen bij Bol.com

Laat een Reactie achter