Triathlon winkels in Nederland en België

Triathlon is een sport die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het vergt veel uithoudingsvermogen, discipline en de juiste uitrusting om deze sport goed te kunnen beoefenen. Gelukkig zijn er tal van triathlon winkels die gespecialiseerd zijn in het leveren van kwalitatieve uitrusting voor triatleten. 

In dit artikel zullen we 3 goede triathlon winkels uitlichten. Ze bieden een breed scala aan producten voor zowel beginners als professionals in deze sport. Of je nu op zoek bent naar een nieuw wetsuit, trisuit of een triathlon stuur voor je racefiets, deze winkels hebben het allemaal.

Top-3 triathlon winkels volgens triatleten

Als je op zoek bent naar de beste triathlon uitrusting in Nederland, dan zijn er verschillende winkels waaruit je kunt kiezen. Elke triathlon winkel heeft zijn eigen specialiteit, aanbod en prijsniveau, waardoor het vergelijken van deze winkels belangrijk is om de juiste keuze te maken.


1. Triathlonaccessoires.nl – Specialist in triathlon

Bij Triathlonaccessoires.nl kun je terecht voor specialistisch advies, ongeacht je sportieve achtergrond, budget en leeftijd. Met meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van fiets-, hardloop- en zwemkleding, kun je als triatleet hier goed uit de voeten. Ze bieden zelfs de mogelijkheid om wetsuits te passen en te testen tijdens de eigen wetsuit testdagen. Het assortiment is gevuld met de beste triatlon uitrusting van meer dan 75 topmerken.

Bekijk triathlon assortiment

triathlon winkel

2. Decathlon – Scherpe prijs

Decathlon heeft ook een veelzijdig assortiment voor triatleten. Je vindt er niet de beste merken, maar je krijgt er degelijk kwaliteit voor een goede prijs. Zeker als je net begint met triathlon, kan Decathlon uitkomst bieden. Er zijn, naast triathlon, meer dan 68 verschillende sporten waar je spullen voor kunt vinden bij Decathlon. Ook heeft de winkel eigen sportmerken voor bijvoorbeeld hardlopen, fietsen en zwemmen.

Bekijk triathlon assortiment

triathlon winkels

3. Bol.com – Groot assortiment

Bol.com heeft ook alles wat je nodig hebt om de finish te halen van je triathlon, ongeacht de afstand of het weer. Ontdek bijvoorbeeld de trisuits, die perfect zijn voor het onderdeel zwemmen, fietsen en hardlopen. Bol.com is een webwinkel in Nederland en België. Het is opgericht in 1999 door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bol.com heeft meer dan 1.800 werknemers en verkoopt 41 miljoen artikelen.

Bekijk triathlon assortiment

triathlon kleding

Winkel voor triathlon wetsuits en kleding

Triathlon kleding is speciale kleding die ontworpen is om atleten te ondersteunen tijdens de verschillende onderdelen van een triatlon: zwemmen, fietsen en hardlopen. Het is meestal gemaakt van technisch materiaal dat vocht afvoert en zorgt voor goede ventilatie.

Populaire kledingstukken voor triatleten zijn trisuits (een pak dat gebruikt wordt voor alle drie de onderdelen) en wetsuits. Daarnaast zijn er ook speciale accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld neopreen zwemkappen en sokken.

Laat een Reactie achter