Crosstraining buddy throwdowns in Nederland

Doe jij vaak crosstraining buddy workouts in je eigen box? Willen jij en je buddy meedoen aan een crosstraining buddy throwdown? Dit zijn 3 leuke buddy wedstrijden in Nederland. Test jezelf ten opzichte van andere buddy teams en doe mee!

1. Njoya league

Njoya league is een buddy wedstrijd voor gevorderden. Er zijn 3 categorieën buddy teams, namelijk: mannen, vrouwen en mix.  Je moet je kwalificeren voor de wedstrijd via een online qualifier. Behoor je tot de beste buddy teams? Dan mag je deelnemen aan de halve finale in jouw regio. De winnaars van de halve finale nemen deel aan het finale weekend. Bekijk hieronder de aftermovie van de finale in 2018.

2. Beach Throwdown

De Beach Throwdown positioneert zich als hét Europese buddy fitness festival aan het strand. In totaal mogen 300 buddy teams deelnemen aan de wedstrijd in verschillende divisies. De wedstrijd richt zich op de gevorderde atleet. Je kunt je kwalificeren via een online qualifier van 3 workouts. De onderstaande video geeft een goede indruk van de wedstrijd.

Dit vind je vast ook interessant: Top-3 beste crosstraining schoenen

3. The Dutch Throwdown

The Dutch Throwdown is een crosstraining wedstrijd voor alle niveaus. Het evenement probeert zich niet alleen te richten op de elite in de sport, maar ook op beginners. De wedstrijd is voor iedereen die aan crosstraining doet. Voor het eerst dit jaar doen ze ook een buddy competitie. Je hoeft je hiervoor niet te kwalificeren, maar er is wel een limiet in het aantal deelnemers. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Voorbereiden op crosstraining buddy wedstrijd

Doe je mee aan buddy wedstrijd en wil je super fit aan de start verschijnen? Zorg dan dat je veel buddy workouts oefent. Lees ook dit artikel voor 12 tips om je goed voor te bereiden. Het gaat je helpen om een mooi resultaat te behalen.

Tip: Bekijk hier reviews en prijzen van de best verkochte crosstraining handschoenen >>

Top-3 crosstraining handschoenen bij Bol.com

Laat een Reactie achter