The Nationals 2019/2020

The Nationals is een Nederlandse fitness competitie waarbij in 6 workouts verspreid over 10 maanden wordt gezocht naar de fitste atleet in elke divisie. Workouts worden gedaan in je eigen box. De beste atleten van iedere divisie mogen deelnemen aan de live events, namelijk de Winter- / Zomerspelen.

Startdatum1 aug - 26 sep 2019
Einddatum16 mei 2020
LocatieEigen box, Brabanthallen
NiveauBeginner, gevorderd
CategorieënIndividueel
Websitewww.thenationals.nl
InschrijfpaginaInschrijven
Facebookpaginafacebook.com/TheNationalsNL
Prijzengeld winnaarGeen

Meedoen aan The Nationals 2019/2020

Je kunt deelnemen aan The Nationals in 5 divisies: PlatinaGoldSilverBronze en Iron. De wedstrijd is dus zowel voor beginners als gevorderden. Op de website kun je je inschrijven voor de competitie. Om te bepalen in welke divisie jij mee mag doen moet je de zogenaamde ‘placement workouts’ doen. Deze workouts worden per divisie aan het niveau aangepast. Zie in de onderstaande video de placement workouts van 2019/2020. Deze workouts zijn tevens meteen je score voor de eerste workouts van de competitie.

Placement Event 1a en 1b

Iedere maand wordt een nieuwe workout bekendgemaakt. Zodra deze bekend is, dient iedereen in dezelfde week de workout af te leggen. Iedere workout moet gefilmd worden en scores kun je online invoeren via je account op de website.

Winter- en Zomerspelen 2019/2020

De beste 20 mannen en 20 vrouwen uit elke divisie van de eerste helft van het seizoen plaatsen zich voor de Winterspelen. De beste 20 mannen en 20 vrouwen uit elke divisie van de tweede helft van het seizoen plaatsen zich voor de Zomerspelen. De Winterspelen en Zomerspelen staan los van het algemene leaderboard en hebben een eigen leaderboard. In onze wedstrijdkalender kun je zien wanneer de Winter- en Zomerspelen plaatsvinden.

Bekijk ook: