CrossAthletes telt meer dan 300.000 bezoekers per jaar waarvan 85% uit Nederland en 15% uit België. Wij zijn daarmee het grootste platform voor crosstraining en triathlon in de Benelux. Wil jij met jouw product of dienst adverteren op ons platform? Dat kan. Dit zijn je opties:

1. Toevoeging toplijstje – €100 per maand

 • Wij voegen jouw product toe aan een toplijstje op één categoriepagina (zoals deze) met het label ‘gesponsord’. Let op: het maandelijkse vaste bedrag is exclusief affiliate commissie, die variabele kosten komen hier nog bij. Daarnaast is de minimale afname 6 maanden. Wil je jouw product toegevoegd hebben in het reguliere toplijstje in plaats van gesponsord? Bekijk dan de Product review advertentie mogelijkheden.

Cijfers toplijstjes: Het gemiddelde conversieratio na een klik op een product is 5%. Het aantal kliks dat jouw product zal krijgen is afhankelijk van (1) hoe hoog jouw product in ons toplijstje staat, (2) het zoekvolume in Google naar de productcategorie en (3) onze ranking positie in Google. Gemiddeld genereert een categoriepagina op onze website tussen de 800 – 1200 kliks per maand.

2. Product review – €850

 • Product test: wij beoordelen jouw product op 10 tot 15 criteria en vergelijken deze met andere aanbieders in de markt.
 • Review artikel: wij maken een uitgebreid review artikel over jouw product, zoals deze. Dit artikel zal (1) bovenaan ranken in Google, (2) structureel voor traffic zorgen naar jouw product en (3) middels een affiliate link verwijzen naar Bol.com (of jullie eigen webshop bij een aantrekkelijke commissie).
 • Toevoeging toplijstje: Indien uit de test blijkt dat jouw product bij de top van de markt hoort, dan voegen wij het product toe aan het toplijstje op de productcategorie pagina, zoals deze. Mocht jouw product nieuw zijn en/of nog niet bij de top behoren, dan krijg je 6 maanden lang een toevoeging aan het lijstje met het label ‘gesponsord’.

3. Banners – €350 per jaar

 • 1 banner in de sidebar op alle blogpagina’s van ons platform.
 • 2 banners in artikelen (max. 3) gerelateerd aan jouw product of dienst, zoals deze.

4. Advertorial (incl. dofollow link) – €300

 • Lever een informatief artikel aan bij onze redactie met betrekking tot jouw product of dienst en kom onder de aandacht bij sporters in Nederland en België.
  • Voorwaarden: we vinden het belangrijk dat het een inhoudelijk sterk artikel is, geschreven door een expert, over een product/dienst/onderwerp dat aansluit bij ons platform. Artikelen die 100% door ChatGPT gegenereerd zijn en waar allemaal random SEO links in staan waar een lezer weinig aan heeft, accepteren wij niet. Per advertorial mag slechts één bedrijf/aanbieder uitgelicht worden, maar de aanbieder is vrij om meerdere dofollow links toe te voegen, mits het niet spammy wordt.
  • Voorbeeld: zie hier een voorbeeld van advertorial van een dienstverlener. Natuurlijk kan een advertorial ook over een fysiek product gaan.
 • Wil je het artikel laten schrijven door onze redactie? Dat kan ook. Voor €175 schrijven wij een goed artikel dat geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Heb je interesse in een of meerdere opties én sluit jouw merk aan bij onze website? Dan gaan we graag een samenwerking aan. Let op, het is niet mogelijk om te onderhandelen over prijzen. We hebben goed nagedacht over onze pakketten en gezien de omvang van onze website, vinden wij deze prijzen eerlijk ten opzichte van de waarde die je krijgt.

Ja, ik wil adverteren