CrossAthletes telt meer dan 300.000 bezoekers per jaar waarvan 85% uit Nederland en 15% uit België. Wij zijn daarmee het grootste platform voor crosstraining en triathlon in de Benelux.

Wil jij met jouw product of dienst adverteren op ons platform? Dat kan. Dit zijn je opties:

Product review – €850

  • Product test: wij beoordelen jouw product op 10 tot 15 criteria en vergelijken deze met andere aanbieders in de markt.
  • Review artikel: wij maken een uitgebreid review artikel over jouw product, zoals deze. Dit artikel zal (1) bovenaan ranken in Google, (2) structureel voor traffic zorgen naar jouw product en (3) middels een affiliate link verwijzen naar Bol.com (of jullie eigen webshop bij een aantrekkelijke commissie).
  • Toevoeging categoriepagina: Indien uit de test blijkt dat jouw product bij de top van de markt hoort, dan voegen wij het product toe aan het toplijstje op de productcategorie pagina, zoals deze. Mocht jouw product nieuw zijn en/of nog niet bij de top behoren, dan krijg je 1 jaar lang een advertentie op de pagina onder de rubriek ‘nieuwkomer’.

Banners – €350 per jaar

  • 1 banner in de sidebar op alle blogpagina’s van ons platform.
  • 2 banners in artikelen (max. 3) gerelateerd aan jouw product of dienst, zoals deze.

Advertorial – €250

  • Lever een artikel aan bij onze redactie over jouw product of dienst en kom onder de aandacht bij sporters in Nederland en België.

Heb je interesse in een of meerdere opties én sluit jouw merk aan bij onze website? Dan gaan we graag een samenwerking aan. Let op, het is niet mogelijk om te onderhandelen over prijzen. We hebben goed nagedacht over onze pakketten en gezien de omvang van onze website, vinden wij deze prijzen eerlijk ten opzichte van de waarde die je krijgt.

Ja, ik wil adverteren